God Jul!

Lille julafton blev inte som jag hade tänkt, först jobba heldag, vilket i sig inte är så kul, sen satte jag mig i bilen och körde söderut. Ända ner till Ö-vik blev det innan jag mötte Steffan och Eivind, för att hämta ”lilla” Segra, som inte är så liten alls längre.
Hon och Morra fann varann snabbt och busade rundor i massor innan jag satte in dem i bilen och vände hemåt igen. Det blev en lång dag, 20 timmar vaken och totalt 80 mil körda, behöver jag säga att jag var trött när jag kom hem?
Men det var det två andra som inte var så trötta när vi rullade in på gården vis två-tiden. De sprang och busade och busade och busade. Jag tänkte att om de får sova i sängen, så sover de nog ändå, men icke!
Jag tror inte riktigt att fröken Segra är van att sova i sängen, eftersom hon la sig raklång över mina ben, sen rullade hon sig efter Morra, så de kunde busa lite mer. Upp och ner från sängen och sen rullade de rundor i sängen, på mig, igen. Efter ett tag fick jag nog, upp och klädde på mig och gick ut i garaget för att hämta en bur. Sen var det en liten protest bara innan båda hundarna sov gott, men, då var jag klarvaken igen.
Jag hade stängt av ljudet på mobilen, för att inte bli väckt, men hade missat att stänga av alarmet, så 05:45 vaknade jag ändå. Sen hade jag ju svårt att somna om, även om jag var långt ifrån utsövd.

Så julafton har gått lite i slowmotion, sovit nån timme då då på soffan, men nu tror jag att det är dags att gå och sova på riktigt. Men jag lovade lite bilder från dagens promenad, även om de inte blev så många, det är ganska kallt att fota i -20 grader.

IMG_7267 IMG_7169 IMG_7182 IMG_7193 IMG_7209 IMG_7221 IMG_7223 IMG_7232 IMG_7253

De jagade varann och busade mesta hela tiden, och så har det fortsatt hela dan.

One Reply to “God Jul!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *