Luleå skärgård

I onsdags var det dags för sommarfest med företaget. De hade bokat bord på Laponia och räkfrossa stod på menyn.

Vi samlades i hamnen och steg ombord på Laponia som sedan tog oss ut på en rundtur i skärgården. För mig som inte varit ut var det ju en upplevelse att få se Luleå från en ”annan sida”, men för de flesta verkade det vara vardagsmat. Men förutom under middagen då jag satt till bords så spenderade jag mesta av tiden på akterdäck eller uppe på soldäck, med kameran i högsta hugg. Så en del bilder blev det och några kan ni se här.

Och värmeböljan har ju tagit sig hit upp också, till de flestas glädje, men jag är ju inte så förtjust i den som alla andra verkar vara. Men jag har ju fått tänka om då när det kommer till hund motionen, så Pernilla och jag var ute med deras iseka?!?!? och paddlar, hittade inga åror, och fick våra hundar till att simma, till Sisus förtret, men Zafir verkade tycka det var okej, även om även hon var tveksam till att både åka båt och hoppa i vattnet från båten, men de var trötta och nöjda efteråt och det var det viktigaste.

Och idag var jag och Zafir och simmade i havet härnere, det var också en ny upplevelse för henne, då hon inte riktigt vet hur hon ska hantera vågorna, de kommer ju rakt mot henne och sen är de borta…. Men det gick en lite simtur tog vi iallafall. Och nu är vi nyss hemkomna från en lång promenad i skogen. Väntade till tio ikväll, men temperaturen vill inte ge sig under 20 grader, men det var ganska behagligt i skogen, förutom att myggen har kommit, stora som hus och surrar så man håller på att bli galen.

Imorgon är det skjutning igen och det är lovat att det ska bli svalare, så då blir det en cykeltur för Zafir på kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *